CAFE INTIME
Hvornår....
Øl, vand og dikkedarer
Intimes historie....
Gallerier....
Er du ....
Kan man....
Vi er her...
Info og Links
...er det nu du skal på intime
 
UGENS FASTE ARRANGEMENTER
 
HVER DAG
Jeres bartender er også aftenens vært. Og vi vil sørge for, efter bedste evne, at spille musik fra anlægget der husker at Intime er knap 100 år gammel. Ideer til musikken er værdsat så længe de tager udgangspunkt i den musik der høres, for derigennem kan vi lære endnu mere om tidligere tiders musik. Ønsker vil sjældent blive efterkommet.
Her vil, indtil kl. ca. 20.30, også være åbent flygel og sanganlæg, for dem af jer der ønsker at prøve kræfter med Cafe Intimes smagfulde publikum. Husk at henvende dig i baren først.
 
MANDAG
Her har Jakob Park initieret Magisk Mandag, inspireret af sine mange oplevelser på netop denne dag. Hold øje på Facebook.

TIRSDAG
****De Glade Sangeres Aften****
Birgitte Soojin, Lisbeth Egesholm, Ninna Milner og Jesper Brun Pajor vil som værter for disse aftener, være behjælpelig med noder og en pianist og bassist vil stå til rådighed for akkompagnement. Vi hører alt fra revyviser, jazzstandards, gospel og popnumre. Hvis du har mulighed for det vil du være godt tjent med at medbringe en node med tydelige angivelser af akkorder.

ONSDAG
****Sangen Har Vinger****
Cafe Intime byder hver onsdag velkommen til "Sangen Har Vinger". En aften for alle sangere der ønsker at synge viser, chansons, lieder, operetter, arier eller lignende. Ønsker du at synge avancerede arier bedes du henvende dig til pianisten ugen inden så han har mulighed for at forberede sig.
Som fast pianist har vi fænomenale Kristian Jørgensen.
Arrangementets værter er Elisabeth Børch, Ole Knudsen, Helen Ann og Iben Lignel.

TORSDAG, FREDAG og LØRDAG
- vil som hovedregel være besat af en af følgende tre pianister.
 
****Ole Knudsen ****
Cafe Intimes Kapelmester - Den knap så store mand med den enorme stemme.
Repertoiret spænder vidt fra "Chardasfyrstinden" og "Sound of Music" over "Titte til hinanden" og "Gå med i lunden" til Beatles og Kim Larsen.
Lille Knudsen har en stor stemme som han gerne synger for med i danske og udenlandske evergreens, ligesom "O sole mio" og "Time to say good-bye" er fast inventar på repertoirelisten.

****Kristian Jørgensen****
Cafe Intimes nye stjernepianist der udover at være eminent som fortolker af gamle danske revysange, american songbook og meget andet også brillierer med lækkert jazzet akkompagnement om du skulle vove dig ud i en sang. Husk du har kun en chance....ad gangen.
 
****Jørgen Winther****
Som stor knægt stod Jørgen om aftenen mange, mange gange foran vinduerne til baren ved Hotel Phønix i Aalborg og oplevede en pianist, der med sine toner fra et velklingende Steinway, kælede for de udsøge glade gæster ved baren. Jørgen drømte, at kunne man blive som ham, så kunne man ikke nå længere i denne tilværelse. Jørgen fik gennem tiden mange fine og gode uddannelser, der intet havde med musik at gøre. Alligevel gik drømmen i opfyldelse, og en dag sad han bag et velstemt Hindsberg flygel, i det Jørgen selv kalder Københavns mest spændende bar. Det er rygtedes at Jørgen bestemt pønser på at lære noderne bedre at kende...;-) 
 
JazZØNDAG
Henrik Bay og Guffi Pallesen lægger instrumenter til de skønne sangere og sangerinder Ninna Milner, Tina Randa, Ann Farholt, Cathrine Legardh, Mette Halle, Birgitte Soojin, Jesper Brun-Pajor og mange flere. Indimellem er der også plads til en ny sanger eller sangerinde ligesom vi ofte begaves af indslag fra talentfulde newcommers, hasbeens og stillares.
 
Har du en ide til et arrangement på Intime, så fortæl mig om det på intime@cafeintime.dk.
Allégade 25    2000    Tlf: 38 34 19 58