CAFE INTIME
Hvornår....
Øl, vand og dikkedarer
Intimes historie....
Gallerier....
Er du ....
Kan man....
Vi er her...
Info og Links
....er lang
1913 - bygningen opført
 
1922 - beværtning lovliggjort under navnet Vinrestaurationen Intime
 
1922 - 1990 endnu næsten ingen informationer. Det vides dog at en Aase Lumbye ejede stedet en årrække.
 (hvis du kan give en skildring af hvordan CAFE INTIME har været, hvilke mennesker der underholdte og kom på cafeen, ville vi være glade for dit bidrag - kom forbi - eller skriv til os på intime@cafeintime.dk).
 
1986 - 1987 Winnie
 
1987 - 1989 Ole og Betsy ejede stedet denne sidste periode med 05-bevilling.   
 
1989 - 2002 Cafe Intime ejes i denne periode af jazzsangerinden Monika Pallesen. Monika har levet af at synge i hendes mand Niels Pallesens Orkester mange steder i scandinavien, en årrække med fast engagement på vesterbrogades legendariske natklub Valencia. Da tiden løb fra livemusik til fordel for diskoteksbølgen i halvfjerdserne overtog hun og Niels Gæstgivergården i Allinge på Bornholm, som blev en af navlerne i det danske musikermiljø, det er bla. nævnt at Gasolin ofte frekventerede stedet. Da Niels dør i en al for tidlig alder, beslutter Monika at købe Cafe Intime og med sin enorme erfaring fra musikmiljøerne tilfører hun stedet sin vidunderlige og karismatiske person og sangstemme. Monika sang næsten hver aften, og historierne om Cafe Intime og Monika rygtes til mange afkroge sågar uden for landets grænser.
 
2002 - 2006 Frank Sand Martin overtager Cafe Intime i september 2002 - Han har fortalt at han overtog stedet med klausul på at han ville videreføre stedet og dets ånd. Det gjorde Frank. Frank kunne dog ikke stå for driften af Intime i de sidste 7 måneder af sin ejertid, hvor det var uddellegeret til Michelle. Det lykkedes for Michelle at holde stedet kørende indtil det blev klart at ansvaret for CAFE INTIME skulle hvile på nye skuldre. I en kort periode i januar 2006 var Intime lukket, men kom stærkt igen allerede i februar - takket være at gode stamkunder var med til at skabe den gode Intime-stemning.
 
 
 
Allégade 25    2000    Tlf: 38 34 19 58